Blog

Τα τελευταία μας νέα

Σημαντική διάκριση για τον Τιπούκειτο: Βραβεύτηκε ως η καλύτερη Διαδικτυακή Εφαρμογή!

Standard Post with Image

O Τιπούκειτος, (tipoukeitos.gr) το πρωτοποριακό πρόγραμμα οργάνωσης του σύγχρονου δικηγόρου που σχεδίασε και ανέπτυξε η εταιρεία Honest Partners, ξεχώρισε συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την ευχρηστία, καθώς παρέχει πραγματική αξία και πρακτικές λύσεις σε καθημερινά ζητήματα οργάνωσης δικηγορικών γραφείων και νομικών τμημάτων μεγάλων εταιριών και οργανισμών.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης ο κ.  Παναγιώτης Τσουγκριάνης, General Manager της Honest Partners δήλωσε σχετικά:

«Στην HONEST PARTNERS πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας και στην αξία της λεπτομέρειας, γι’ αυτό και κάθε έργο που υλοποιούμε αποτελεί προστιθέμενη αξία στη λειτουργία κάθε επιχείρησης ή οργανισμού. Έτσι και ο Τιπούκειτος, αποτελεί ένα προϊόν που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την εταιρεία μας με στόχο να επιλύσει όλα τα οργανωτικά προβλήματα του δικηγόρου συνδυάζοντας σύγχρονη αισθητική και καινοτόμες λειτουργίες. Παράλληλα, η εφαρμογή ενισχύει την αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση πόρων χάρη στα μοναδικά πλεονεκτήματά της. Το όλο εγχείρημα ήταν σύνθετο καθώς καλύπτει ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες ενός δικηγόρου για όλους τους κλάδους της δικηγορίας βελτιώνοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων ενός δικηγορικού γραφείου προς ένα πιο σύγχρονο, πιο ευέλικτο και πιο λειτουργικό εργασιακό περιβάλλον.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για τη σημερινή μας βράβευση γιατί αποτελεί αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει η ομάδα ανάπτυξης νέων υπηρεσιών της Honest Partners και έρχεται να ολοκληρώσει την εκτίμηση και αναγνώριση που ήδη απολαμβάνουμε από τους εκατοντάδες επαγγελματίες που μας έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα».

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK