ΚΑΛΛΙΦΡΟΝΑΣ Α.Ε.

Λεπτομέρειες:

Ολοκληρώθηκε η σχεδίαση και υλοποίηση του εταιρικού διαδικτυακού τόπου της εταιρείας Καλλιφρονάς Α.Ε. από την Honest Partners.

Η Καλλιφρονάς Α.Ε. ιδρύθηκε το 1976 και δραστηριοποιείται στο χώρο των διαγνωστικών αντιδραστηρίων και μηχανημάτων στους τομείς της Παθολογικής Ανατομίας, Κυτταρολογίας και Μοριακής Παθολογίας. Είναι μια από τις πιο δυναμικές και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις στο χώρο και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία, πανεπιστήμια και ιδρύματα της χώρας, προσφέροντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, ιδανικά για ερευνητικούς και διαγνωστικούς σκοπούς.

Για τη δημιουργία της δίγλωσσης ιστοσελίδας επιλέχθηκε Wordpress CMS που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση νέων προϊόντων και ανακοινώσεων. Το website έχει responsive σχεδίαση για αποτελεσματική πλοήγηση σε desktop και mobile περιβάλλον. Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ανάδειξη των προϊόντων και  των τεχνικών τους χαρακτηριστικών ενώ  το ύφος της σχεδίασης αναδεικνύει την αξιοπιστία και την πρωτοπορία που διέπει το εταιρικό προφίλ της Καλλιφρονάς Α.Ε. 

Κοινοποίηση:

Σχετικά Έργα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK