Blog

Τα τελευταία μας νέα

H Honest Partners υλοποίησε έργο για την Caritas Hellas

Standard Post with Image

Την Honest Partners επέλεξε η Caritas Hellas για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας “Platform for Employment & Training” για την εύρεση εργασίας από ευαίσθητο πληθυσμό.

Η εταιρία Caritas επέλεξε για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της ψηφιακής της πλατφόρμας εύρεσης εργασίας, την εταιρία Honest Partners. Η Caritas τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος, για τη Φιλανθρωπία, την Αγαθοεργία και την Κοινωνική Συμπαράσταση και δραστηριοποιείται στην παροχή βοήθειας ευαίσθητων ομάδων ανεξαρτήτως φυλής, φύλου και γλώσσας.

Η διαδικτυακή εφαρμογή υλοποιήθηκε και φιλοξενείται από την Honest Partners, απευθύνεται δε σε ευαίσθητο πληθυσμό που δεν μιλά ή δεν γνωρίζει καλά την Ελληνική γλώσσα, όσο και στους χρήστες της Caritas Hellas που δεν έχουν  ιδιαίτερη εξοικείωση με πληροφοριακά συστήματα.

Το έργο εμπεριέχει μια σουίτα εφαρμογών που αναπτύχθηκαν ειδικά για την Caritas και περιλαμβάνουν:

  • Εύκολη εισαγωγή βιογραφικού, ευκαιριών εργασίας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το προσωπικό της Caritas Hellas
  • Αυτοματοποιημένη συλλογή και κατανομή ευκαιριών εργασίας σε εργασίες από διάφορους ιστοτόπους του ελληνικού διαδικτύου
  • Αυτόματη αντιστοίχιση ευκαιριών εργασίας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τους ωφελούμενους
  • Αυτόματη ενημέρωση όλων των χρηστών μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας (push, sms, email)
  • Αυτόματη μετάφραση του περιεχομένου στην επιλεγμένη γλώσσα του ωφελούμενου.
  • Προσωποποιημένη επικοινωνία από τους κοινωνικούς λειτουργούς
  • Εφαρμογή για web και κινητά για τους ωφελούμενους.

Οι εφαρμογές που αναπτύχθηκαν συμμορφώνονται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Για την υλοποίηση της εφαρμογής ελήφθησαν υπόψιν και επιλύθηκαν ουσιαστικά προβλήματα όπως η δυσκολία επικοινωνίας των ευπαθών ομάδων με γλώσσες πέραν από τη μητρική τους, την μειωμένη εξοικείωση όλων των εμπλεκομένων με πληροφοριακά συστήματα και την εκπαίδευση για τη λειτουργία της εφαρμογής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ωφελούμενος με μια απλή κίνηση μπορεί να βλέπει προφορές εργασίας, να κάνει αιτήσεις για εργασία καθώς και να επικοινωνεί με την Caritas απευθείας από την mobile εφαρμογή στη γλώσσα του.

Δεν υπάρχουν νεότερα άρθρα

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK