ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:

Η Honest Partners αναπτύσσει την κατάλληλη αισθητική για την ιστοσελίδα σας. Λέξεις όπως καλαισθησία, δημιουργία και χρηστικότητα έχουν βαθύτερη σημασία η οποία αντανακλά άμεσα στη ψυχοσύνθεση και τις προτιμήσεις του χρήστη. Η καλαισθησία είναι πέρα από απαραίτητη και απολύτως χρήσιμη, καθώς αντικειμενικός σκοπός είναι η ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων και εμπειριών για τον χρήστη κατά την διάρκεια της περιήγησης του στην ιστοσελίδα σας.

WEBSITES / PORTALS:

Στην Honest Partners, είμαστε οι καλύτεροι σε οτιδήποτε ξεκινάει με www. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στη λεπτομέρεια και μετατρέπουμε τις δικές σας ιδέες, σε πρωτοποριακές ιστοσελίδες. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό φέρνει εις πέρας καθημερινά και με επιτυχία τις πλέον απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Η από κοινού συνεργασία αποτελεί το επίκεντρο της εταιρικής μας κουλτούρας, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία του καλύτερου αποτελέσματος.

Το πρώτο καλωσόρισμα αλλά και η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει ο χρήστης σας, γίνεται από την ηλεκτρονική πύλη (Portal) της ιστοσελίδας του οργανισμού σας. Αυτό το γνωρίζει καλά το εξειδικευμένο προσωπικό μας, και στην Honest Partners συνεχίζουμε την μακρά παράδοση που διαθέτουμε στην δημιουργία των πλέον καλαίσθητων και χρηστικών portals.

E-SHOPS:

H Honest Partners διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση e-shops. Από το 2008 έχουμε αναπτύξει e-shops (ηλεκτρονικά καταστήματα) όλων των ειδών, κλάδων και υπηρεσιών απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Κάθε έργo μας είναι εύχρηστο, ποιοτικό και φιλικό τόσο για τον επισκέπτη όσο και για το διαχειριστή. Στόχος μας είναι να παρέχουμε λύσεις υψηλής ποιότητας και να δώσουμε ώθηση στις πωλήσεις. Ξέρουμε πώς να μετατρέψουμε κάθε επισκέπτη σε πελάτη, αλλά δε σταματάμε εκεί… Παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη και επιπλέον χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την αποτελεσματική διαχείριση πελατολογίου και παρακολούθηση των πωλήσεων.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ / ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB ΓΙΑ ΑΜΕA:

Η Honest Partners αξιοποιεί τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας που έχει εκπονήσει για τα θέματα προσβασιμότητας των διαδικτυακών τόπων πολιτισμικού ενδιαφέροντος από Άτομα με Αναπηρίες(ΑμεΑ). Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας σχετικά με τον σχεδιασμό διαδικτυακών τόπων στους οποίους θα έχουν πρόσβαση όλες οι κατηγορίες κοινού, και ικανών να ενισχύσουν την αλληλεπίδραση των χρηστών.

Η Honest Partners παρέχει μια τεκμηριωμένη μεθοδολογία την οποία έχει ενσωματώσει στη διαδικασία παραγωγής των ψηφιακών προϊόντων.

Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα απόκτησης προσβάσιμου περιεχομένου.

Ειδικότερα, για τους φορείς του πολιτισμού, βασικός στόχος υλοποίησης των προτεινόμενων προδιαγραφών είναι:

α) η αύξηση της προσβασιμότητας στο πολιτισμικό απόθεμα, ώστε τα πολιτισμικά προϊόντα να γίνουν ελκυστικά στο μη-παραδοσιακό κοινό των οργανισμών πολιτισμού και να μεγιστοποιηθεί η δυνατότητα πρόσβασης των «εμποδιζόμενων» κοινωνικών ομάδων σε αυτά

β) η ενίσχυση του παραδοσιακού ρόλου των φορέων πολιτισμού στον τομέα της μη-τυπικής μάθησης, της ανοιχτής πρόσβασης στην πληροφορία και της κοινωνικής ένταξης.

BLOGS:

Με το ξεκίνημα της νέας χιλιετίας τα blog (ιστολόγια) μπήκαν στη ζωή μας, και έκτοτε δεν σκοπεύουν να μας αφήσουν ποτέ. Είτε πρόκειται για έναν επαγγελματία, είτε για έναν πολυεθνικό οργανισμό, η λειτουργία των blogs κρίνεται απαραίτητη για την διάδοση του έργου του οποίου παράγεται. Αποτελεί το σημείο επαφής μεταξύ του διαχειριστή και των χρηστών ή πελατών μιας υπηρεσίας. Ενσωματώνεται στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας, ενημερώνει, πληροφορεί και δίνει χρώμα στην επικοινωνία σας με το κοινό.

E-LEARNING:

Στις μέρες μας, αποτελεί μεγάλο προσόν η μάθηση εξ αποστάσεως. Πλέον δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του σπουδαστή σε αίθουσες διδασκαλίας ή γκισέ γραμματείας. Η Honest Partners διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία όσον αφορά την ανάπτυξη πλατφόρμας e-learning (ηλεκτρονικής εκμάθησης). Δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον για τον χρήστη, ώστε να μπορεί να περιηγείται με ευκολία καθώς και να μελετά με άνεση σε ένα φιλικά διαμορφωμένο περιβάλλον.