DIGITAL MARKETING:

Η Honest Partners σχεδιάζει τη στρατηγική Digital Marketing του οργανισμού σας. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που μας διακρίνει, αναλαμβάνουμε την επιτυχία της online παρουσίας σας με σκοπό τη βελτιστοποίηση του Marketing Funnel του website σας μέσω της προσέλκυσης περισσότερων επισκεπτών όπως και της διατήρησης και δραστηριοποίησης τους, με τελικό σκοπό την αύξηση των πωλήσεών σας.

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε τις απαραίτητες ενέργειες του σύγχρονου ψηφιακού Μάρκετινγκ:

 • Σχεδιασμό υλοποίηση και βελτιστοποίηση όπως Google AdWords, Facebook Ads, Twitter Ads, LinkedIn Ads κ.α.
 • Δημιουργία και διαχείριση Social Media καναλιών όπως Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram κ.α.
 • Search Engine Optimization (SEO) μέσω ενδελεχούς έρευνας του site σας, της αγοράς και του ανταγωνισμού
 • Δημιουργία και υλοποίηση στρατηγικής Email Marketing μέσω Newsletters, Automations κ.α.
 • Εξειδικευμένη χρήση των καλύτερων διαθέσιμων online marketing εργαλείων καθώς και προσθήκη των κατάλληλων widgets στην υπηρεσία σας.

ONLINE ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ:

Η Honest Partners είναι σε θέση, μετά από αναλυτική έρευνα του προϊόντος σας και του αγοραστικού τομέα όπου δραστηριοποιείστε να σας συμβουλέψει ποια στρατηγική και κατ’ αντιστοιχία ποιο κανάλι θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

• Push Marketing (Facebook Ads)
Η πρακτική του Push Marketing χρησιμοποιείται όταν το προϊόν ή η υπηρεσία προωθούνται προς (push) τους δυνητικούς πελάτες, χωρίς αυτοί να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον γι’ αυτά.

Η καλύτερη υπηρεσία για Push Marketing είναι τα Facebook Ads: η Honest Partners έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στις παρακάτω πρακτικές

- Audience Targeting: Χρήση των πολύ εξειδικευμένων κατηγοριών του Facebook για laser-focused targeting.
- Custom Audiences: από το Facebook με βάση είτε τις υπάρχουσες επαφές σας είτε μέσω Facebook Pixel στο site ή την εφαρμογή σας.
- Lookalike Audiences: Aυτόματη δημιουργία νέων target groups σε διαφορετικές δημογραφικές ή γεωγραφικές κατηγορίες με βάση τα στοιχεία του Custom Audience.

• Pull Marketing (Google AdWords)
Το Pull Marketing χρησιμοποιείται ώστε οι δυνητικοί πελάτες να προσελκύονται προς (pull) το προϊόν ή την υπηρεσία, αφού πρώτα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον γι’ αυτά.

Η καλύτερη έκφραση του Pull Marketing είναι τα Google AdWords και η τοποθέτηση σε marketplaces όπως το Skroutz.  Η Honest Partners διαθέτει την τεχνογνωσία να δώσει στην υπηρεσία ή το προϊόν σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που απαιτείται.

SEO:

Η Honest Partners διαθέτει την εμπειρία και τα εργαλεία να αναβαθμίσει τη SEO στρατηγική σας ώστε να αποκτήσετε τη θέση που σας αρμόζει στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

 • On-Page βελτιστοποιήσεις

Περιεχόμενο: Αναβάθμιση και μετατροπή του περιεχομένου ώστε να είναι SEO friendly.

HTML: Επεξεργασία των metadata (meta-description, page title, anchor text, alt image titles)

Architecture: Δημιουργία δομής κατά τα πρότυπα του schema.org, ενεργοποίηση Google Search Console, υποβολή sitemap.xml κ.α.

 • Off-Page βελτιστοποιήσεις

Εμπιστοσύνη: Δημιουργία πολύτιμου περιεχομένου ώστε να αποκτήσει το site σας αξιοπιστία.

Links: Κατάλληλη διανομή περιεχομένου για την απόκτηση backlinks από σχετικά sites

Social: Κατάλληλη διαχείριση περιεχομένου στα Social Media

EMAIL MARKETING:

Έχοντας δημιουργήσει εκατοντάδες newsletters και υλοποιήσει αυτοματοποιήσεις email για μια πληθώρα πελατών από διαφορετικούς τομείς, η Honest Partners έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει δραματικά το επίπεδο της email στρατηγικής της.

•    Newsletter

Είτε επιθυμείτε να βασιστούμε στο template που εσείς επιθυμείτε είτε θέλετε να δημιουργήσουμε μια νέα ταυτότητα επικοινωνίας με άξονα το brief σας, το αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα σας ικανοποιήσει, τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στην άνοδο των κρίσιμων αριθμών.   

•    Αυτοματοποιήσεις

Μέσω των αυτοματοποιήσεων η Honest Partners μπορεί να οργανώσει την άμεση διαδραστική επικοινωνία με τους χρήστες σας, δημιουργώντας μηνύματα τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών και αποστέλλονται υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πολύ καλύτερη απόκριση

 

SOCIAL MEDIA:

H Honest Partners μπορεί να σας βοηθήσει τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην καθημερινή εκτέλεση της στρατηγικής σας παρουσίας στα Social Media και του απαραίτητου περιεχομένου.

•    Στρατηγική Social Media

Η επιχείρησή σας πρέπει να διατηρεί επαφή με τους υπάρχοντες πελάτες σας, καθώς και με νέους δυνητικούς. Πρόκειται για αμφίδρομη επικοινωνία που εξυπηρετείται από άμεσα Social Media όπως το Facebook και το Twitter.

•    Διαχείριση Social Media

Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα Social Media analytics tools και αποφασίζουμε μετά από ενδελεχή έρευνα τη βέλτιστη συχνότητα αλλά και την κατάλληλη ημερομηνία και ώρα για την δημοσίευση ενός post.

•    Δημιουργία περιεχομένου

Το περιεχόμενο πρέπει να βασίζεται στην ευρύτερη Στρατηγική Κοινωνικών Μέσων, ποιος είναι ο στόχος και το στοχευόμενο κοινό. Η ομάδα της Honest Partners είναι στελεχωμένη με ειδικούς Content Manager και Designers που συνθέτουν περιεχόμενο μοναδικό ανά περίπτωση.

•    Διανομή Περιεχομένου

Δεν αρκεί να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιεχόμενο, είναι κρίσιμης σημασίας και το που θα διανεμηθεί ώστε να το δουν τα κατάλληλα μάτια. Η Honest Partners διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών ώστε να εξασφαλίζει πως το περιεχόμενο θα εμφανιστεί εκεί που του αρμόζει.

 

SPECIALIZED TOOLS:

Η Honest Partners έχει επενδύσει εκτεταμένα τόσο στην απόκτηση των κορυφαίων εργαλείων digital marketing όσο και στην εκπαίδευση των στελεχών της σε αυτά ώστε να προσφέρει στους πελάτες της τεχνογνωσία ετών και χρήση εξειδικευμένων υπηρεσιών μεγάλης αξίας.

 • Διαχείριση στρατηγικής: Mailchimp
 • Funnel Analytics: Mixpanel
 • A/B Testing Analytics: Unbounce
 • Εγγραφές Χρηστών: Hotjar
 • Διαχείριση: Hootsuite
 • Εργαλείο παρακολούθησης και βελτιστοποίησης : SEMrush
 • Εργαλείο βελτιστοποίησης μετατροπής χρηστών σε πελάτες: Omniconvert
 • Πίνακας Αναφορών: Cyfe

Η ομάδα της Honest Partners είναι certified τόσο σε Google Analytics όσο και σε Google AdWords.