Blog

Τα τελευταία μας νέα

Νέο Ευρωπαϊκό έργο της Honest Partners για την Europa Nostra (www.europanostra.org)

Standard Post with Image

Η EUROPA NOSTRA είναι ένα Πανευρωπαϊκό δίκτυο για τη διαφύλαξη της ευρωπαϊκής πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς, που αποτελείται από 250 οργανισμούς-μέλη (ενώσεις και ιδρύματα πολιτιστικής κληρονομιάς, με συνολικό αριθμό μελών πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι), 150 συνδεδεμένων οργανισμών (κυβερνητικούς φορείς, τοπικές αρχές και επιχειρήσεις) και πολλά  μεμονωμένα μέλη που υποστηρίζουν άμεσα την αποστολή της.
 

Το πρόγραμμα “Our Places in Europe-ENtopia” αποτελεί μια πρωτοβουλία της Europa Nostra με στόχο να βοηθήσει μικρής κλίμακας πόλεις και χωριά να διατηρήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 12 ευρωπαϊκές χώρες και η ιστοσελίδα θα καλύπτει τις ανάγκες προβολής και ενημέρωσης του συνόλου των χωρών αυτών.

Για το σκοπό αυτό, η Honest Partners ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας ιστοσελίδας που θα απευθύνεται τόσο στους άμεσα εμπλεκόμενους με το πρόγραμμα όσο και στο ευρύ κοινό για την πλήρη ενημέρωση τους με πολλαπλές λειτουργίες. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του προγράμματος θα μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο της κάθε περιοχής στα πλαίσια του προγράμματος ενώ το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για όλες τις σχετικές εξελίξεις. Επιπλέον, η ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό από τις περιοχές, πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους, ηλεκτρονικό ημερολόγιο για όλα τα σχετικά events, polls για το κοινό, άρθρα από εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες κ.ά.

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK