Blog

Τα τελευταία μας νέα

Το Mobile δείχνει τους μελλοντικούς σας πελάτες

Standard Post with Image

Στην εποχή μας το κινητό τηλέφωνο δεν αποτελεί μόνο μέσο επικοινωνίας αλλά και ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και αναζήτησης. Όπως απέδειξε και η πρόσφατη έρευνα της Focus Bari, οι Έλληνες προτιμούν το smartphone τους για να περιηγηθούν στο διαδίκτυο, με ποσοστό 58,2%. Laptop και σταθεροί υπολογιστές ακολουθούν με ποσοστά 50,7% και 36,5% αντίστοιχα.

Αυτό όμως δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια παγκόσμια πραγματικότητα βάσει της οποίας ακόμα και η εταιρεία Google αναμορφώνεται προκειμένου να συμβαδίσει με τα νέα δεδομένα στην αναζήτηση. Έυλογα λοιπόν δημιουργείται το ερώτημα: γιατί οι εταιρείες και οι οργανισμοί αρνούνται να συμβαδίσουν με την τάση και να γίνουν mobile friendly;

Έχετε αναλογιστεί από πόσα touchpoints (σημεία επαφής) περνάει σήμερα η επικοινωνία με τους πελάτες σας; Σίγουρα οι καταναλωτές αγοράζουν τα προϊόντα τους μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shops) ή από ένα φυσικό σημείο πώλησης, αφού όμως πρώτα τα έχουν αναζητήσει μέσω του κινητού τους τηλεφώνου! Αυτό φυσικά οφείλεται στην ευκολία που παρέχουν τα smartphones, καθώς ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει το οτιδήποτε καθοδόν για τη δουλειά του, στη στάση του λεωφορείου ή ακόμα και την ώρα που πίνει τον καφέ του, εξοικονομώντας έτσι χρόνο. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πιθανότητες να επιλέξει κάποιος μια mobile friendly ιστοσελίδα αυξάνονται.

Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να μείνετε εκτός των εξελίξεων, η  Honest Partners σας παρέχει τη λύση. Διαθέτοντας την απαραίτητη γνώση και εμπειρία, η εταιρεία μας υλοποιεί business apps (εδώ θα βρείτε το project μας για την Coca-Cola) καθώς και m-commerce εφαρμογές για τον κλάδο του retail. Στη διάρκεια της πολυετούς πορείας μας έχουμε αναλάβει mobile εφαρμογές πολιτισμού, e-book apps και custom mobile εφαρμογές, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της εποχής. Επειδή το μέλλον είναι το mobile περιβάλλον, εκμεταλλευτείτε το έχοντας στο πλευρό σας τον καλύτερο συνεργάτη!

Δεν υπάρχουν νεότερα άρθρα

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK