Blog

Τα τελευταία μας νέα

H Honest Partners ανέλαβε ψηφιακό έργο πολιτισμού του Μουσείου Μπενάκη.

Standard Post with Image

Η Honest Partners ανέλαβε, ύστερα από δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό που προκήρυξε το Μουσείο Μπενάκη, την υλοποίηση του έργου «Αναλυτικός Σχεδιασμός Πράξης, Ανάπτυξη Περιεχομένου, Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων – Τμήματα Α, Δ, Ζ», μέρος της Πράξης «Προβολή Συλλογών και Δράσεων του Μουσείου Μπενάκη στον Παγκόσμιο Ιστό», συνολικής αξίας 645.295 €.

Το αντικείμενο του έργου αφορά στην τεκμηρίωση, ψηφιοποίηση, μεταγραφή και σχεδιασμό εφαρμογών για την ανάδειξη της συλλογής χειρογράφων του Μουσείου, στο σχεδιασμό και παραγωγή περιεχομένου εικονικής περιήγησης στους εκθεσιακούς χώρους καθώς και στην αναβάθμιση των γενικών λειτουργιών του διαδικτυακού τόπου του Μουσείου.

Στόχος του έργου είναι ο εμπλουτισμός του διαδικτυακού τόπου του Μουσείου Μπενάκη με εφαρμογές και λειτουργίες που θα αναδείξουν τα εκθέματα και τις συλλογές και θα αναβαθμίσουν την εμπειρία του χρήστη προσφέροντάς του ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Για να διασφαλισθεί η αρτιότητα υλοποίησης, την εκπόνηση αυτού του πολυδιάστατου έργου θα αναλάβει το εξειδικευμένο σε ψηφιακά έργα πολιτισμού τμήμα της Honest Partners σε συνεργασία με διακεκριμένη ομάδα επιστημονικών συνεργατών.

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK