Blog

Τα τελευταία μας νέα

www.mua.gr

Standard Post with Image

Η Honest Partners ολοκλήρωσε το έργο αναβάθμισης της ιστοσελίδας του έργου «Μνημεία υπό Απειλή». Το www.mua.gr είναι ένας διαδραστικός κόμβος επικοινωνίας  που έχει ως στόχο τόσο την ενημέρωση των πολιτών για μνημεία και πολιτιστικά τοπία στην Ελλάδα που βρίσκονται σε κίνδυνο, αλλά και την ενεργή προτροπή για συμμετοχή τους στο έργο προσθέτοντας ένα μνημείο ή πληροφορίες για μνημεία που γνωρίζουν.

Είναι ένα σύγχρονο έργο πολιτισμού που με την πληρότητα των στοιχείων του και τον καινοτόμο σχεδιασμό των πεδίων αποτελεί μία διαδραστική εγκυκλοπαίδεια πληροφοριών για σημαντικά μνημεία όπως το Ηρώο Ηρακλείου, που λόγω έλλειψης ευαισθητοποίησης και αναγνώρισης από το κοινό, οικοδομικής εξάπλωσης και ρύπανσης βρίσκεται υπό απειλή.

Το www.mua.gr ένα πλήρως δυναμικό site, αναβαθμίστηκε με καινοτόμα εργαλεία που το καθιστούν απόλυτα εύχρηστο στα μέλη του αλλά και εργαλείο μελέτης  για ερευνητές, φορείς, Μ.Μ.Ε  κ.λ.π. Η σύνδεση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ενισχύει το διαδραστικό χαρακτήρα του έργου ,τη διασπορά της πληροφόρησης καθώς και την ενεργό συμμετοχή του κοινού .

 Το πρόγραμμα οργανώθηκε υπό την επιστημονική αιγίδα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης  Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος Πολιτισμού χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υλοποιήθηκε από την Honest Partners, εξειδικευμένη σε ψηφιακά έργα για φορείς πολιτισμού.

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK