Blog

Τα τελευταία μας νέα

Το Web Design καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας σας

Standard Post with Image

 

Ο σωστός και μελετημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας από εξειδικευμένη ομάδα designers προϋποθέτει την επιτυχία της. Η σωστή διάταξη των φωτογραφιών, των κειμένων αλλά και των υπόλοιπων στοιχείων που απαρτίζουν ένα site, καθορίζουν το βαθμό της απήχησής του.
Προτού ξεκινήσει η υλοποίηση της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να έχετε καθορίσει τα εξής:

1) Τον σκοπό της ιστοσελίδας
Αν πρόκειται να δημιουργήσετε μια εταιρική ιστοσελίδα, θα πρέπει το ύφος να συμβαδίζει με το προφίλ της εταιρείας σας. Αν όμως επιθυμείτε την κατασκευή ενός e-shop, τότε θα πρέπει να  εστιάσετε στην ευκολία πλοήγησης των χρηστών, ώστε να οδηγηθούν γρήγορα και εύκολα στην τελική αγορά. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ορίζετε με σαφήνεια την αγορά-στόχο σας και το σκοπό της ιστοσελίδας σας. Είναι το αρχικό στάδιο, που όμως στην πορεία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο σας.

2) Την επιθυμητή επισκεψιμότητα
Το σύγχρονο web design χρησιμοποιεί ένα framework (πλαίσιο εργασίας) που συνδυάζει ψηφιακό κώδικα και τεχνολογία απεικονίσεων. Προκειμένου, ωστόσο, να προσελκύσετε έναν υψηλό αριθμό επισκεπτών, θα χρειαστείτε πρωτότυπο και μοναδικό περιεχόμενο που θα κάνει την ιστοσελίδα σας φιλική προς το χρήστη και θα την κατατάξει υψηλά στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Ένα σύγχρονο website ορίζεται από τις εξής προδιαγραφές:
•    Responsive Design
•    Integration (Δυνατότητα ενσωματώσεων)
•    Άριστο UX/UI
•    Υψηλή Ταχύτητα

Στην Honest Partners εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ταχύτητα απόκρισης της ιστοσελίδας σας, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωσή της και σας βοηθάμε, μέσω των τεχνικών marketing που διαθέτουμε, να αυξήσετε το conversion rate (ποσοστό μετατρεψιμότητας) του website σας.

 

Δεν υπάρχουν νεότερα άρθρα

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK