Blog

Τα τελευταία μας νέα

3 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ E-SHOP

Standard Post with Image

Η κατασκευή ενός επιτυχημένου e-shop δε διαφέρει πολύ από την κατασκευή ενός φυσικού καταστήματος. Βρήκες το χώρο που θα στεγάσει το κατάστημά σου, έχεις μια αποθήκη γεμάτη προϊόντα, αλλά χωρίς μια ωραία βιτρίνα και σωστή παρουσίαση του εμπορεύματος, μάλλον δε θα πας μακριά… Ποια είναι τα μυστικά για ένα επιτυχημένο e-shop;
1. Find the right partner
Πόσο θα κοστίσει το e-shop? Είναι απολύτως δικαιολογημένο να θες να μάθεις το κόστος της επένδυσης που θα απαιτηθεί. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να απαντήσεις το ερώτημα «Τι θέλω να κάνει;». Απαραίτητο κριτήριο για την επιλογή του συνεργάτη που θα αναπτύξει το e-shop είναι οι προδιαγραφές έργου που θα σου παρουσιάσει. Είναι λογικό να κάνεις μια μικρότερη αρχική επένδυση, αρκεί να γνωρίζεις ότι το e-shop που θα σου παραδοθεί έχει περιθώρια ανάπτυξης και μπορεί να υποστηρίξει όλες τις ενέργειες internet marketing.
2. Personalize it
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ποιοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεσαι. Όσο και αν νομίζεις ότι με το e-shop προσεγγίζεις μια ευρύτερη πελατειακή βάση πρέπει να θυμάσαι ότι θες οι πελάτες σου να νιώθουν μοναδικοί κατά την επίσκεψή τους. Η ανάπτυξη αυτής της σχέσης είναι ζωτικής σημασίας, συνεπώς βεβαιώσου ότι με το e-shop που δημιουργείς θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις location based-technologies και στοχευμένες καμπάνιες.
3. Mobile-First
Η ετήσια έρευνα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα, έδειξε ότι οι online αγοραστές που χρησιμοποιούν το smartphone τους ως τρόπο πρόσβασης στο Internet είναι το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς. Responsive design, συνδεσιμότητα με άλλες εφαρμογές και ζητήματα ασφαλείας θα πρέπει να σας απασχολήσουν πριν το στάδιο της υλοποίησης.
Αυτά είναι τρία μόνο από τα βασικά ζητήματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη αμέσως μόλις αποφασίσετε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop.
Μοιραστείτε και τα δικά σας μυστικά με την ομάδα της Honest Ρartners ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο info@honestpartners.gr

1.http://www.greekecommerce.gr/gr/resources/ereynes-gia-ellada/etisia-ereuna-ecommerce-2015_2016/

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK